Walem, 20 oktober 2020

Beste leden,

De laatste zondagrit is gereden. We kunnen de winterrust in.

Zeggen dat het een atypisch seizoen was, is een open deur intrappen.

Samen met de genomen maatregelen van de regering moesten we soms rare bokkesprongen maken om te redden wat er te redden viel.

Een aantal leden nam het zekere voor het onzekere en liet zich (bijna) niet zien. Begrijpelijk.

Anderen bleven zoveel mogelijk fietsen met aandacht voor de coronaregels en werkten 2/3 van het seizoen af.

We hielden er aan om ook dit jaar een klassement bij te houden.

Hier geen verrassing. Ferdinand ‘Ferre’ Hellemans tekende 44 op 45 present. Proficiat!

We zetten hem graag in de bloemetjes tijdens onze algemene vergadering.

Ook de bons worden dan uitgedeeld.

Ondanks alle kopzorgen kijken we alweer vooruit. 20-21 wordt een jubileumjaar. Onze club bestaat dan 40 jaar.

Er werd gezorgd voor een heus jubileumtruitje. Details hierover ontving je al per mail. Het is zeker de bedoeling om – indien het weer het toelaat – het te dragen tijdens alle clubritten.

Het kan natuurlijk ook een leuk ‘hebbedingetje’ zijn.

De kostprijs (50 euro) kan je betalen op de gewone clubrekening en dit tot het einde van deze maand.

Verder staat ook een minironde van België op het programma. Geen twee maar drie overnachtingen in augustus (7,8,9). We fietsen dan naar Doornik, Tienen en via Riemst naar huis.

Plannen maken in deze coronatijd is gevaarlijk. Gaat de algemene vergadering wel door, de winterwandeling …?

Toch moet je blijven vooruit kijken. Voor mekaar zorgen en al dromen over een nieuwe lente en dus … een nieuw fietsseizoen.

PS: ook in de winter blijven we fietsen. Vertrek sporthal Arena!

Woensdag van 13.30 tot 16.00 en ’s zondags van 9.00 (dec en jan 9.30) tot ongeveer 11.30.

Tempo gaat naar wintermodus.

De voorzitter

website builder. Create your website today.