Opstart café ’t Hoekse en de corona maatregelen:

• De tafels zullen zo worden opgesteld dat de regel van 1,5m afstand houden gerespecteerd blijft.

• Op verschillende plaatsen zullen ontsmettingsmiddelen ter beschikking staan.

• De toiletten worden regelmatig ontsmet.

• De glazen zullen gespoeld worden met een afwasmiddel dat de glazen ook ontsmet.

• Er wordt niet aan de toog besteld en alle dranken worden zittend geconsumeerd.

• Voor de rest rekenen we op een goede samenwerking met de klanten zodat het voor iedereen prettig en vooral veilig blijft.

Walem, 31 mei 2020

Beste leden,

De voorbije weken waren overgangsweken.

Er was een eerder beperkte opkomst maar dat lag in de lijn van de verwachtingen.

Bedankt aan de gelegenheidskapiteins om de ritten te organiseren.

Ondertussen zijn we 14 dagen verder en evolueren de cijfers in de gunstige richting.

Er werd dan ook besloten om vanaf dinsdag, 2 juni in het nieuwe normaal te stappen.

De puntentelling gaat dus weer van start.

Uiteraard respect voor de leden die toch nog even willen wachten vooraleer mee in groep te fietsen.

Ook over de klassiekers is er nieuws.

Op 6 juni is er GEEN klassieker. Engsbergen schuift naar 26 juni en Hoegaarden valt weg.

Hopelijk tot snel.

Warme groeten

het bestuur

website builder. Create your website today.