CORONATIPS

Beste leden,

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond en wel.

Zorg dragen voor elkaar is nu meer dan ooit aan de orde.

Bel, skype of whatsapp eens met elkaar.

Ook een ‘zwaaibezoek’ kan wonderen doen 😊.

Mentaal maar ook fysiek gezond blijven, is belangrijk. Gelukkig kan per twee fietsen nog wel.

TIP: Laat via mail of whatsapp (A-stoempers of B groep) weten of je een fietsmaat zoekt.

Maak daarna goede afspraken en trek er op uit!

Nog geen lid van de whatsappgroep? Mailtje naar respectievelijk Filip Monserez of Marcel Vingerhoets en ze voegen je met de glimlach toe.

Hou deze kanalen wel ‘spamvrij’ en beperk je tot sportieve boodschappen/foto’s/tips.

Na regen komt zonneschijn! Nog even (sic!) geduld.

Beste leden,

Vandaag werd deze mail verspreid:

Vlaamse Wielrijdersbond

Maatregelen Coronavirus. Afgelasting clubtrainingen - activiteiten / prijsuitreiking

De Nationale Veiligheidsraad besliste gisteren om de maatregelen te versterken. Voor de sportsector houdt dit in dat ALLE sportieve activiteiten, ongeacht hun grootte, indoor of outdoor, privé of publiek, worden geannuleerd vanaf 13 maart middernacht tot en met 3 april. Dit betekent dat ook alle clubtrainingen en - activiteiten niet kunnen doorgaan.

Maatregelen coronavirus, zie ook: https://www.info-coronavirus.be/nl/2020/03/12/fase-2-gehandhaafd-overgang-naar-de-federale-fase-en-bijkomende-maatregelen/

Dit heeft ook zo zijn gevolgen voor onze clubactiviteiten.

We hebben besloten om de tussenstand te ‘bevriezen’.

Er zullen dus tot nader order (3 april?) geen punten of kilometers meer genoteerd worden.

Uiteraard kunnen we niet verhinderen om op de afgesproken uren samen te komen om in kleine groepjes en op eigen risico te fietsen.

Prettig is het niet maar beter voorkomen dan genezen.

Wanneer ieder het spreekwoordelijke steentje bijdraagt, komen we dit wel te boven!

website builder. Create your website today.